Japansk Akupunktur

Japansk akupunktur er en smertefri og behagelig oplevelse for mennesker I alle aldre fra gamle til unge, børn og spædbørn.

Japansk akupunktur udføres med blide og meget effektive teknikker, som er udviklet gennem århundreder i Japan, hvor akupunkturen traditionelt blev udført af blinde og svagtseende.

Jeg bruger enten mine fingre til at arbejde med punkter på kroppen, eller pindeformede redskaber kaldet teishin. Når jeg bruger nåle i behandlingen, er det helt tynde nåle, som sættes helt yderligt i huden, og nålestikket mærkes derfor ikke.

Behandlingen kombineres med teknikker, hvor spændinger løsnes, og kroppen sættes på plads med blide strøg og pres på specifikke punkter på ben, arme, ryg og nakke.

Til spædbørn og mindre børn samt mennesker med nåleskræk, bruges kun fingre og teishin.

Er du blevet nysgerrig på hvad jeg kan hjælpe med, så dyk ned i hjemmesiden og find information, skriv en besked til mig på kontaktsiden eller på sms. Jeg ringer dig gerne op for en snak om, hvordan vi sammen kan arbejde på, at du får lindret dine helbredsmæssige udfordringer.

Enhver henvendelse er naturligvis ganske uforpligtende.

Du ønskes en dejlig dag.

Eva

Hvad kan behandles

Mange års forskning og praksis har vist, at akupunktur effektivt kan hjælpe mod mange forskellige sygdomme og symptomer.

Behandlingsformer

Japansk akupunktur og meget mere… så du kan blive stærkere, sundere og føle dig bedre tilpas.