Organisering

Organisering

Hvem er vi så, os der kalder os akupunktører? Ja, i virkeligheden kan den titel dække over mange forskellige niveauer af viden og kunnen. Det er lige fra personer, som har taget et par weekendkurser til de behandlere som har flere års uddannelse og en diplomgivende eksamen bag sig.

Hvis du mest er til at blive behandlet af en veluddannet akupunktør, skal du kigge efter kvalitetsstemplet RAB (registreret alternativ behandler) eller SA (sundhedsautoriseret) som bruges hvis man tillige har en sundhedsfaglig baggrund. Det er et kvalitetsstempel, som visse sammenslutninger af veluddannede behandlere får af Sundhedsstyrelsen.

Jeg er SA godkendt i kraft af min autorisation som sygeplejerske, og har valgt at blive registreret via PA (Praktiserende Akupunktører); en brancheforening som har visse krav til medlemmernes uddannelse og praksis. Så ved at vælge mig som medlem af Praktiserende Akupunktører, er du sikret at jeg…

Som SA (sundhedsautoriseret) med aktiv autorisation, er min klinik registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, og betaler en årlig ydelse for dette.